Stránky

středa 5. srpna 2015

Nečekaný zvrat

Nápad založit blog Ciderellaz, který by se věnoval hlavně značkám a příchutím ciderů na českém trhu, vznikl na Kongresu žen v sobotu 20. června tohoto roku těsně před tím, než se spustil déšť a my dvě jsme běžely přes celý Mírák zpátky do Národního domu. O blogu jako takovém jsme mluvily už od ledna, ale Open café sessions s blogerkami nás motivovaly jít dál - a přestat už konečně jen plánovat, ale rozjet to naplno! Brainstormovaly jsme v Riegráčích i ve Varech při KVIFFu. A vám slibujeme, že výsledek bude stát za to! :)




Teď v sobotu, hnedle den po publikování prvního příspěvku, končila soutěž na portálu jenprozeny.cz, ve které byla v sázce zásoba cideru Kingswood na celé léto (120 lahviček!!!) a jako bonus piknik s pěti blogerkami a Kingswoodem. Věděly jsme o tom už déle, ale přesto to nechaly na poslední chvíli - klasika. Lou si tak trochu umanula, že v den uzávěrky za každou cenu přihlásí jednu z fotek ze zahrádky v Riegráčích (viz 1. post). Byla z toho celá anabáze - hodinu a půl jízdy v autobuse jsme se společnými silami snažily fotografii nahrát na soutěžní web, protože nejdříve nesplňovala požadavky na velikost souboru a internet na severočeském venkově fungoval extrémně pomalu. Zato jsme si užily výhledy na České středohoří s jeho nádhernými kopci. Skoro jako by ani nebylo české... 

Přes všechny nástrahy se Lou podařilo fotku nahrát. 

Předevčírem nám volala jedna z porotkyň a huráááá! 10 kartonů cideru a pozvání na piknik je doma!!! Vyrážíme za chvíli. Tak nám držte palce a těšte se na reportáž! Tentokrát v ní bude i víc fotek... :))

Žádné komentáře:

Okomentovat