Stránky

pátek 7. srpna 2015

Piknik a vosy v cideru

Je to tady. Středa. Den D, kdy jsme měly jít na piknik s Kingswoodem (jak jsme se k tomu dostaly). Byly jsme obě trochu nervózní, přeci jen nám při telefonické domluvě říkali o přítomnosti Cosmopolitanu, focení a taky o tom, že se k tomu máme vhodně učesat a namalovat. Kay nahánělo hrůzu to malování. Naposledy byla namalovaná na hudebním plese. V zimě. Řasenku ale zvládla, zkrotila i tužku na oči a mohlo se jít.

Ve tři hodiny odpoledne jsme dorazily do Ladronky, kde se piknik konal. Místo jsme poznaly díky závěsným dekoracím, fotografické technice a hromadě jídla a dek. Fashion bloggerky už také byly na místě. Ačkoliv nás cestou pozdržely nějaké peripetie, z výherkyň jsme se dostavily jako první.



Po velice kvapném přivítání nám v rukou přistály lahve Kingswoodu a byly jsme naaranžovány do pozadí focené scény. Postupně začali přicházet další výherci, vlastně to všechno byly výherkyně. Takže taková dámská jízda.


Kromě hektolitrů cideru pro nás byla připravená i kupa jiného občerstvení. Kay začala ananasem, Lou se hned vrhla na své oblíbené caprese. Tím výběr ale zdaleka nekončil. Na naše smysly působilo několik druhů ovocných koláčů, k tomu se přidal i nějaký ten quiche či pizza rolky.


Ale nejenom jídlem živ je člověk. Neposedové se mohli vrhnout na badminton a frisbee, u většiny ale stejně zvítězily bublifuky. A polaroid :)


Výborná záležitost byla tahle kytice složená z čokoládových muffinek s fondánovou polevou.


Kay nemohla odolat a hned se pustila do jedné z nich.


A byla výtečná!


Piknikovou pohodu občas přerušil fotograf kvůli photoshootu. Když nás konečně nahnal do hloučku na skupinové foto, vyvrcholením byla hromadná "skákací" fotka. Uvidíme, jaký bude výsledek. Jestli jste stejně zvědaví jako my, tak si budete muset pořídit zářijové číslo Cosmopolitanu. My už se ho nemůžeme dočkat!


Caprese v tom horku bylo asi nejvděčnější pochutinou. Teda až po vychlazeném cideru.


Ačkoliv jsme na piknikový koš měly zálusk, sbalila si ho produkce. Ale léto končí až za několik týdnů a třeba se k nám ještě dostane. Pokud byste měli zájem o jeden z putovních košů, na #piknikujeme se dozvíte, jak ho získat.


Lou velkou část pikniku strávila tím, že se bavila s fashion bloggerkou Johankou, kterou můžete znát jako Milkwoman (www.milkwoman.cz). Pokud se chcete nechat inspirovat, ale konvenční móda vám toho tolik neříká, Johanka je tou správnou volbou.


Dokonce byl čas na prolistování Cosmopolitanu. V jednom čísle jsme narazily i na inzerci téhle soutěže. Věděli jste o ní i vy?


Domů jsme si odnesly dřevěné podtácky, krásný blok (na těch ujíždí hlavně Lou, vrchní zapisovatelka) a taky společnou polaroidovou fotku. Pár už jich máme, takže brzy si budeme moct vytvořit polaroidí koláž!


Pikniku se zúčastnila i velice milá brand manažerka Kingswoodu. Popovídali jsme si hromadně o ciderech, které nám chutnají a které zase tolik ne. Taky padla řeč na téma práce brand manažera. 


S tou dámskou jízdou to byla trochu nadsázka. Jeden z účastníků byl kluk, jehož si s sebou přivedla soutěžící Míša.


Říkali jsme si, že než se rozprchneme do svých domovů, mohli bychom se spolu ještě vyfotit. Nejprve tedy digitálně. 


A pak i na polaroid. Těch vzniklo hned několik, aby si každý mohl odnést vzpomínku s sebou domů.


Tak to byl náš den s Kingswoodem na pikniku. Zmiňovaly jsme, že kolem nás lítala asi tak miliarda vos? A že měly rády cider? Natolik, že se v něm utápěly? :) Naštěstí byly rády, že jsme se s nimi rozdělili, a nebyly agresivní. Takže všechno dobře dopadlo.

A co vy? Byli jste tohle léto piknikovat? Nebo se chystáte? Dejte nám vědět, kde je váš oblíbený piknik plac, nebo se s námi podělte o nějakou povedenou historku. Budeme moc rády!

Žádné komentáře:

Okomentovat